Inschrijven Pinkstertoernooi Breda

Ook dit jaar zal HV Kwiek weer deelnemen aan het Pinkstertoernooi van HV United in Breda. Dit jaar valt Pinksteren in het weekend van zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei. Het toernooiweekend is speciaal voor alle Senioren van HV Kwiek. Het programma van United is weer verassend leuk en vernieuwend! Op zondag is er een beach handbal toernooi en ’s avonds is er uiteraard weer een feestavond met als thema “Around the world in one night”. Met klap op de vuurpijl moeten wij op maandag nog doen waar we voor gekomen zijn, namelijk handballen. Kortom een leuk weekend voor de boeg! De kosten voor het gehele weekend zijn €35,- per lid. Mocht je vragen hebben, vraag het aan iemand van de ATC of geef je direct op door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

-----------------------------------------------------------------------------------
Voor- en achternaam *
Leeftijd *
Telefoonnummer thuis i.v.m. noodgevallen *
Mailadres (voor verdere informatie omtrent toernooi)*
Ik ben de volgende dagen aanwezig (aankruizen wat van toepassing is) *  Ik ga het hele weekend mee (zaterdag t/m maandag, ik blijf 2 nachten slapen)
  Ik kom alleen maandag (wedstrijddag)
  Ik kom zondag en maandag (en blijf dus 1 nacht slapen )
Eten (aankruizen wat van toepassing is) *  Ik heb geen bijzonderheden
  Ik ben vegetarisch
  Ik kom zondag maar wil wel graag mee-eten
  Ik heb een bijzonder dieet (hieronder invullen)
Wat voor dieet?
Vervoer *  Ik kom het hele weekend met auto
  Ik kom het hele weekend zonder auto
  Ik kom twee dagen met auto
  Ik kom twee dagen zonder auto
  Ik kom alleen maandag met auto
  Ik kom alleen maandag zonder auto
Senioren worden gevraagd om jeugdleden mee te nemen naar Breda, houd hier (eventueel) rekening mee.
Medicijnen *  Ik gebruik geen medicijnen
  Ik gebruik medicijnen (hieronder invullen)
Wat voor medicijnen gebruik je?
Kosten
De kosten bedragen voor dit toernooi €35,- per lid. Kom je maar 1 nacht dan betaal je € 25,- per lid. Kom je alleen maandag dan betaal je € 10,- per lid.
Dit bedrag moet o.v.v. je naam en pinkstertoernooi Breda overgemaakt worden naar de vereniging voor 15 april. Is het bedrag niet op tijd binnen dan kun je niet mee! Rekeningnummer HV Kwiek: NL72 INGB 0001 6582 97 t.n.v. RBD-KWIEK
Met deze inschrijving ga ik akkoord met de regels die gelden op en rond het handbalveld, heb ik kennis genomen van de regels rondom respect en ben ik op de hoogte van de kampregels zoals deze zijn opgesteld door de organisatie.