Update 21 oktober 2020:

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan blijven sporten hebben wij als vereniging rondom Covid-19 maatregelen moeten nemen.

Wij willen iedereen vragen om deze maatregelen goed door te nemen voordat je naar de sporthal komt. Spreek elkaar hier ook op aan. Alleen op deze manier kunnen wij veilig met elkaar blijven sporten.

Ten allen tijden geldt: Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt en laat je testen! Dit geldt voor iedereen, zowel voor de jeugd als voor de senioren.

Voor meer informatie over de algemene richtlijnen kunt u kijken op de website van het RIVM.
Voor vragen binnen de vereniging kunt u ten alle tijden contact opnemen met iemand van het bestuur of via bestuurslid@handbalverenigingkwiek.nl.