Pubquiz 2022

Op zaterdag 9 april 2022 organiseren we weer een ontzettend gave en spannende pubquiz.
De eerste edities waren super gezellig en weer er hard gestreden op de prachtige prijzen.
Je kunt je aanmelden per team van max 5 personen, kun je nou geen team vinden maar wil je toch graag mee doen? Meld je dan ook aan dan vinden wij een team voor je!!

We starten om 20.00 uur vanaf 19.30 ben je welkom. De quiz bestaat uit 8 rondes met verschillende onderwerpen.
Aan het einde maken we het winnende team bekend die naar huis gaat met een fantastische prijs en dat team mag zich natuurlijk een jaar lang beste pubquiz team van Kwiek noemen.

Alles nog even op een rijtje
Datum: 9 april
Hoelaat: 19.30 inloop, 20.00 start de quiz
Waar: Oonze Kantine, Sporthal valkenlaan
Wie: Alle senioren leden en ouders van leden
Aanmelden: In teams of individueel
Aanmelden kan tot 5 april

Aanmelden kan middels dit formulier

pubquiz 2022

inschrijfformulier voor de pubquiz van 9 april 2022
  • Vul hier de naam van jullie team in
  • Geef aan of je in een team speelt of dat je je individueel opgeeft en dat wij een een team voor je zoeken.
  • Vul hier de namen in van de teamleden
  • Vul hier de naam van jullie contactpersoon in
  • Voer hier het telefoonnummer in waarop je te bereiken bent en de laatste info van de quiz op wil ontvangen.

Voor vragen;

Marije Popping en Dieuwertje Jansen van de dames senioren