Sponsor van de week

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij elkaar al een hele tijd niet ontmoeten in de sporthal. Hierdoor lopen onze sponsoren veel reclame mis en daarom zullen wij hier de komende weken extra aandacht aan schenken. Zonder onze sponsoren zou de vereniging niet kunnen bestaan en daarom zijn wij extra blij met deze financiële steun.

Deze week zetten wij in het zonnetje, Mulderij BV metsel- lijm- voeg- en steigerwerken.

Mulderij BV is een bedrijf die doet in metsel-, lijm- voeg- en steigerwerken die snel leveren. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel en daarnaast zijn zij een leerbedrijf. Mulderij BV organiseren de werkzaamheden en leveren het benodigde materieel en de juiste mensen voor uw project. Van metselaars tot het transport en de opbouw van hun eigen hefsteigers. Tot de mogelijkheden behoort het vooraf in 3D in beeld brengen van hoe de steiger eruit zal komen te zien. Zo weet u vooraf exact waar u ja tegen zegt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Het bezoekadres is de Lavalstraat 3, 7903 BC te Hoogeveen. Zij zijn te bereiken via 0528 – 26 43 51 of info@mulderijbv.nl. Voor meer informatie kunt u gerust een kijkje nemen op hun website Mulderij BV – Metsel-, Lijm- en Steigerwerken