SPONSOR VAN DE WEEK

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij elkaar al een hele tijd niet ontmoeten in de sporthal. Hierdoor lopen onze sponsoren veel reclame mis en daarom zullen wij hier de komende weken extra aandacht aan schenken. Zonder onze sponsoren zou de vereniging niet kunnen bestaan en daarom zijn wij extra blij met deze financiële steun.

Deze week zetten wij in het zonnetje, Notariskantoor Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus.

Notariskantoor Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus is een allround notariskantoor waarin een team van circa 30 mensen altijd voor u klaar staat! Zij zijn uw notaris in de regio’s Assen en Hoogeveen en mogen heel (Noord-) Nederland tot hun werkgebied rekenen. Het kantoor vindt zijn kracht in de bundeling van enerzijds een brede algemene praktijk en anderzijds in een zeer gedegen kennis en ervaring met betrekking tot de meer gespecialiseerde (commerciële) notariële praktijk. Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant is bij hen aan het goede adres!

Het team helpt u graag, snel en vriendelijk. Ook voor een vrijblijvende offerte of een second opinion. Het bezoekadres is Stationsstraat 18, 7901 AB te Hoogeveen. Zij zijn te bereiken via 0528-264841 of info@notariskantoor.nu. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op hun website www.notariskantoor.nu