Sponsor van de week

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij elkaar al een hele tijd niet ontmoeten in de sporthal. Hierdoor lopen onze sponsoren veel reclame mis en daarom zullen wij hier de komende weken extra aandacht aan schenken. Zonder onze sponsoren zou de vereniging niet kunnen bestaan en daarom zijn wij extra blij met deze financiële steun.

Deze week zetten wij in het zonnetje, AH Offerein uit Hoogeveen.

AH Offerein uit Hoogeveen is een supermarkt met een enorme assortiment in beide winkels (Nije Nering & De Weide). Deze winkels zijn dagelijks voor u geopend, waarbij het personeel graag voor u klaar staat. Ook bieden zij een aantal scherp afgeprijsde artikelen aan via de website. Kijk eens rond op hun eigen website: Albert Heijn Offerein – De online webshop van AH Offerein! Ziet u wat leuks? Bestel dit dan eenvoudig en haal het na bevestiging af bij Albert Heijn Offerein aan de Nije Nering 50.

Vragen? Neem contact op via mike.teunis@ah.nl. Bent u benieuwd naar de aanbiedingen of leuke spaaracties? Deze zijn uiteraard te vinden op de website, de folder of volg je favoriete supermarkt op facebook!