Sponsor van de week

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij elkaar al een hele tijd niet ontmoeten in de sporthal. Hierdoor lopen onze sponsoren veel reclame mis en daarom zullen wij hier de komende weken extra aandacht aan schenken. Zonder onze sponsoren zou de vereniging niet kunnen bestaan en daarom zijn wij extra blij met deze financiële steun.

Deze week zetten wij in het zonnetje, bouw- en aannemersbedrijf John Koster

Bouwbedrijf John Koster is een allround bouwbedrijf, gevestigd nabij Hoogeveen in Drenthe. Als aannemer en bouw bedrijf houden wij ons bezig met diverse activiteiten in de bouw- en aannemerswereld. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, aanbouw, verbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud.

John Koster bouw en aannemersbedrijf is BouwGarant gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland. Dit betekend dat wij als aannemer en bouwbedrijf voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden wij periodiek getoetst door BouwGarant.

Het bezoekadres is Hollandscheveldse Opgaande 75, 7913 VB te Hollandscheveld. Zij zijn te bereiken via 0528 – 340 966 of info@jkbouw.nl. Voor meer informatie kunt u gerust een kijkje nemen op hun webiste (klik hier) en zij hebben ook een eigen facebookpagina.