ZOMER UPDATE

Inmiddels is de zomer in volle gang en zweten wij niet meer van het intensief sporten, maar van de tropische temperaturen buiten (en binnen). Als bestuur kijken wij terug op een wat onrustig seizoen. Vanwege alle corona maatregelen zijn er (weer) veel wedstrijden afgezegd, zijn er verschuivingen geweest, verlenging van de competitie en nog veel meer van dit soort dingen. Dit alles heeft weer veel flexibiliteit van een ieder gevraagd, maar al met al zijn wij blij dat er vooral veel gehandbald is afgelopen seizoen!

Vanwege een groot gebrek aan vrijwilligers zijn veel teams helaas al vroeg gestopt met trainen, wij hopen dat dit volgend seizoen anders aangepakt kan worden.

Van de trainers/coaches van afgelopen seizoen hebben de leden al meer informatie ontvangen omtrent de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Vanwege de leeftijden van alle jeugdleden moeten er wat wisselingen plaatsvinden om alle teams te kunnen behouden. Als bestuur en als trainer/coach kunnen wij ons heel goed voorstellen dat dit (op voorhand) niet altijd even leuk lijkt/is. Hopelijk lukt het iedereen die hier over twijfelt, na de zomer eerst mee te trainen om dit te kunnen beoordelen. Wij hebben er in ieder geval al weer heel veel zin in om iedereen weer in de sporthal te zien!

De trainingen starten weer in week 37 (dinsdag 13 september). Het is altijd een heel gepuzzel om de trainingstijden en trainers rond te krijgen. De trainingsdagen zijn in ieder geval weer de dinsdag en donderdag. Zodra het schema definitief is, zal dit zo spoedig mogelijk gedeeld worden. Hopelijk kunnen alle jeugdteams ook starten met trainen. Aangezien wij nog steeds te kampen hebben met een groot te kort aan vrijwilligers, is het helaas nog niet gelukt om voor alle jeugdteams een trainer te vinden. Dus lijkt het je leuk om die taak op je te nemen, meld je snel aan bij het bestuur zodat iedereen na de zomer kan starten!

Afgelopen seizoen zijn er hier en daar wellicht wat dingen blijven liggen, maar de vrijwilligers die er op dit moment zijn hebben alle belangrijke zaken zoveel mogelijk proberen op te pakken en uit te voeren. Aan het vrijwilligers tekort wordt komend seizoen ook hard gewerkt, binnenkort meer hierover!

Voor nu allen een hele fijne zomer gewenst en graag zien wij jullie allen weer in september in de sporthal. Mocht je eerder vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij iemand van het bestuur via bestuurslid@handbalverenigingkwiek.nl. Deze mail zal de gehele zomerperiode gelezen worden en voor belangrijke vragen staat er dus altijd iemand voor je klaar.

Zomerse groet namens het bestuur